Gătim cu suflet din 1990

Restaurant Orizont vă așteaptă mereu cu porțile deschise, într-o ambianță plăcută, cu o servire de nota 10 și cu un meniu pentru toate gusturile, cu preparate delicioase, proaspete și savuroase.

La începuturi

O afacere de familie

 

Restaurantul nostru

 

În viitor

 

M

La începuturi

După 7 ani într-o corporație, simțind că e timpul pentru o nouă provocare, Andreea a ales calea unei afaceri în domeniul restaurantelor (gastronomiei). Cu determinare și ambiție a reușit nu numai să iși îndeplinească visul, dar și să pună pe roate o afacere de succes.

M

O afacere de familie

Bazându-se pe susținerea familei și pe o echipâ tânără, dezvoltă afacerea și devine recunoscută pentru căldura cu care iși întâmpină clienții și seriozitatea de care dă dovadă. Astfel în scurt timp, mulți și-au găsit în Restaurant Orizont locația preferată pentru a servi masa într-un ambient cald și familiar.

M

Restaurantul nostru

Tratând afacerea ca pe copilul propriu, Andreea invață și se dezvoltă o data cu afacerea proprie, având parte pe acest drum de provocari noi și interesante.

M

În viitor

Ne dorim din suflet ca restaurantul să devină un reper al orașului Ploiești. Avem convingerea că folosind și de aici încolo ingrediente precum pasiune, determinare și atenție către clienții noștri, acest vis va deveni realitate foarte repede.

Restaurant Orizont - Strada Basarabilor, nr. 20, Ploiești, România

Te așteptăm cu drag!

    Completează formularul de mai sus și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru a ți se confirma rezervarea.
    Între timp îți mulțumim pentru vizita pe website.